У Волинській області відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності райвідділу протягом 2015 року

У Волинській області відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності райвідділу протягом 2015 року

26.01.16 13:47 0 550
В залі засідань Ківерцівської районної ради відбулась службова нарада з підбиття підсумків діяльності місцевого райвідділу Управління ДСНС області під головуванням заступника начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації полковника служби цивільного захисту Віктора Милостивого.

В нараді взяли участь також Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов, голова районної ради Григорій Недопад, заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук, а також особовий склад райвідділу та ДПРЧ-6.

Начальник Ківерцівського райвідділу підполковник служби цивільного захисту Андрій Кузьмов у своїй доповіді окреслив ситуацію щодо реагування районних підрозділів на пожежі та надзвичайні події в районі та зазначив, що у 2015 році рятувальники гарнізону ліквідували 114 пожеж, врятували матеріальних цінностей на суму понад 7 млн. гривень. Для запобігання надзвичайним подіям співробітники ДСНС здійснювали комплекс профілактичних заходів, зокрема організували відпрацювання 24 сільських, 2 селищних рад та житлового сектору на території районного центру. Під час проведення протипожежних інструктажів охоплено 2848 осіб, виявлено 712 житлових будинків, що експлувалися з порушенням вимог пожежної безпеки.

У підсумку засідання були визначені шляхи виконання заходів з основних напрямків діяльності, зокрема щодо запобігання виникненню надзвичайних подій різного характеру та загибелі на них людей, а також для підвищення рівня готовності пожежно-рятувальних підрозділів Ківерцівського району.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі боксери вдало ...
Наступна новина: Житомирщина: по області ...

КОМЕНТАРІ