Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 7 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 7 пожеж

26.01.16 14:03 0 720
За останні 3 доби на території Чернівецької області виникло 7 пожеж. Так, 25 січня о 01:35 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Карапчів Глибоцького району. Загорання сталося на горищі будинку. Пожежу помітили мешканці сусідніх будинків вже тоді, коли вогонь поширився по всьому горищі та охопив площу 50 кв.м.. Швидкому розповсюдженню полум’я сприяли дерев’яні конструкції будівлі. На ліквідацію пожежі були направлені пожежно-рятувальний підрозділ смт Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Йорданешти та Купка. Вогнеборці локалізували пожежу, не допустивши поширення вогню на розташовану поруч господарську будівлю. В подальшому пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку та речі домашнього вжитку. Рятувальники зберегли від знищення сусідню господарську будівлю. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі.

Ще 2 пожежі сталися в Чернівцях. Так, на І пров. Пархоменка пожежа виникла в господарській будівлі, а на вул. Московської Олімпіади горів автомобіль «МАН». В обох випадках рятувальники оперативно ліквідували небезпеку, завдяки чому від знищення було врятовано 1 будівлю та 1 автомобіль.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли на території краю за останні 3 доби, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 6 будівель та 1 автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: по області ...
Наступна новина: На Вінничині бершадською ...

КОМЕНТАРІ