Рівненщина: на Сарненщині за день працівники поліції виявили два «незаконних» авто (+фото)

Рівненщина: на Сарненщині за день працівники поліції виявили два «незаконних» авто (+фото)

26.01.16 13:02 0 538


Працівники поліції Рівненської області, що здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, виявили два автомобілі, які перебувають на території України з порушенням митних правил.

22 січня близько 13-ї години під час нагляду за безпекою дорожнього руху в селі Ремчиці поліцейські зупинили автомобіль марки «Audi A4». За кермом іномарки перебував 18-річний житель Сарненського району. Під час перевірки транспортного засобу правоохоронці встановили, що номер кузова в базах не значиться, а автомобіль перебуває на території України з порушенням митних правил.

Цього ж дня близько 17-ї години в селі Страшеве працівники поліції виявили «Mitsubishi Pajero» із розбитим на дверцятах склом, який знаходився на проїзній частині дороги. Перевіривши автомобіль за наявними базами, правоохоронці з'ясували, що номерний знак транспортного засобу належить автомобілю «ВАЗ 21013», а номер кузова взагалі не зареєстрований, що підтверджує його незаконне перебування на території України.

Транспортні засоби працівники поліції доставили на майданчик тимчасового тримання у Сарнах.

Відомості за вказаними фактами внесені до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення Сарненського відділу поліції. Проводиться перевірка.

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Міжнародний авіаційний ...

КОМЕНТАРІ