Як вибрати аксесуари для ванної кімнати?

Як вибрати аксесуари для ванної кімнати?

26.01.16 16:40 0 737

Опинившись у будинку, господарі якого лише нещодавно закінчили ремонт і поспішають поділитися результатом, ми часто помічаємо, наскільки кардинально відрізняється обстановка решти кімнат від інтер'єру ... санвузлів. Як правило, аксесуари для ванної кімнати купуються вже в останній момент і на дивом залишилися після інших витрат гроші, тому вони часто резонують з дорогими оздоблювальними матеріалами стін і стелі. Сьогодні ви маєте прекрасну можливість придбати аксесуари для ванної кімнати і в інтернет-магазині, відвідавши сайт: http://dekko.com.ua/interer/acsessuari-dlia-vannoy.

В ідеалі, про аксесуари для ванної потрібно подумати заздалегідь, і ми сподіваємося, що наші поради допоможуть вам у цьому.

Порада 1

Складіть свій «джентльменський» набір обстановки. Для цього заздалегідь уявіть, для чого ще крім очевидних завдань використовуватиметься санвузол. Наприклад, для купання немовляти, довгої релаксації в ванні з чашкою чаю та журналом, гоління, проведення СПА-процедур, фарбування волосся, нанесення макіяжу, одночасного вечірнього вмивання кількох членів сім'ї. Подумайте про те, чи хочете ви тримати у ванній кімнаті запас мила, порошків та іншої побутової хімії, «гостьовий» рушник, кілька різновидів туалетного паперу, банні халати і так далі.

Ще один важливий фактор - кількість і обсяг банного і туалетного приладдя. Після цього залишається лише зрозуміти, скільки і яких аксесуарів потрібно для кожної мети. Так, наприклад, комусь потрібен десяток вішалок для халатів і рушників або консоль з рухомими гачками на всю стіну, а комусь кілька містких ґратчастих кошиків для всієї колекції шампунів або два тримачі для двох електричних щіток або різних сортів рідкого мила.

Порада 2

Відмовтеся від дешевих матеріалів і імітацій. Навіть найякісніший пластик неможливо прийняти за бамбук, дерево, мармур або скло. Ненадійна «позолота» досить швидко почне некрасиво стиратися, а псевдохроміроване - відпадати пластівцями, тому краще навіть не витрачатися на такі «дублікати». Втім, це не означає, що від пластику потрібно повністю відмовитися - достатньо лише вибрати найбільш якісні, міцні і стійкі до впливу вологи і побутової хімії варіанти.

Порада 3

Будьте критичні. Перш, ніж розплачуватися за обрані штучки, ще раз уважно вивчіть якість і рівномірність фарбування, полірування й лакування, стан зварних швів і отворів, поверхню скляних і інших тендітних елементів. Особливу увагу звертайте на наявність мікротріщин, подряпин, шорсткостей, натяків на відлущування верхнього декоративного покриття. Оптимальний варіант - це якісні аксесуари для ванної від європейських брендів.

Порада 4    

Дотримуйтеся єдиної колірної гами. Класичні варіанти для санвузлів - це золото в поєднанні з молочним, вершковим, рожевим, пісочним відтінками декору, сірий хром - матовий, полірований або зернистий, полірована нержавіюча сталь, матове і прозоре скло всіх відтінків та кераміка. Для санвузлів з ексклюзивною обробкою і дорогою сантехнікою можна підібрати елегантні та стильні аксесуари для ванної з полірованих або покритих патиною латуні і бронзи з декором із натурального каменю. Поверхня аксесуарів може бути як монолітна, так і з рельєфним візерунком, розписом, поступовим переходом кольору.

Головне - це поєднання з навколишнім оточенням - наприклад, візерунок на поставках може повторювати принти на плитці, їх колір - гармоніювати або ефектно контрастувати з відтінком стін і стелі санвузла, а матеріал збігатися з фурнітурою шафок.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ