Turkish Airlines та аеропорт Suceava розглядають можливість співпраці із Чернівцями

Turkish Airlines та аеропорт Suceava розглядають можливість співпраці із Чернівцями

27.01.16 16:12 0 623
У рамках роботи Міжнародного авіаційного форуму у Ратуші відбувся брифінг за участю міського голови Олексія Каспрука, президента Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації Петра Липовенка, директора КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» Бориса Морського, голови представництва Turkish Airlines в Києві Мустафи Хакан Їлмаза, директора аеропорту «Сучава» Іона Маріути.

Олексій Каспрук повідомив, що аеропорт «Чернівці» у найближчій перспективі може обслуговувати 120 тисяч пасажирів на рік, приймати близько 5 тисяч тон вантажу.

Компанія Turkish Аirlіnes працює на ринку України вже 23 роки. За результатами останніх трьох місяців роботи вона посідає перше місце за кількістю пасажирів і міст, до яких виконуються рейси.

«Після авіаційного форуму ми підготуємо маркетинговий звіт, котрий дозволить визначитися щодо доцільності організації регулярного авіасполучення між Чернівцями і Стамбулом, – каже Мустафа Хакан Їлмаз. – Таке сполучення відкриє перед чернівчанами ще 113 країн, до яких здійснюють польоти літаки Turkish Airlines. Наразі ми працюємо у шести містах України. Потенціал цього ринку загалом, як і ринку вашого регіону, є досить великим. Тож ми продовжуємо розвиватись в Україні».

«Наша участь у форумі – це відповідь на візит Чернівецького міського голови, під час якого разом із головою Сучавського повіту ми окреслили майбутню співпрацю у сфері авіаперевезень, – зазначає Іон Маріута. – Наш аеропорт після значної реконструкції нині веде пошук авіаоператорів і напрямків польотів. У співпраці з директором чернівецького аеропорту ми вже обговорили стратегію організації регулярних рейсів. Передбачається здійснення сполучення Чернівців і Сучави з європейськими столицями. Таким чином ми зможемо наповнити літаки пасажирами. Наголошу, що Чернівці сприймаються нами, як важливий партнер, а не як конкурент».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ