План інтегрованого розвитку Чернівців розроблять фахівці GIZ

План інтегрованого розвитку Чернівців розроблять фахівці GIZ

27.01.16 11:03 0 822
Представники німецького товариства міжнародного співробітництва “Deutsche gesellschaft f?r internationale zusammenarbeit (GIZ) GmbH” зустрілися у Ратуші з міським головою Олексієм Каспруком та заступником міського голови Марією Порчук, представниками департаментів для обговорення програми реалізації проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні».

Делегацію GIZ представили: директор проекту Матіас Брандт, фахівці з координації проекту Андрій Зуєв, Марина Денищенко і Дарина Чугунова, а також представники швейцарського бюро співробітництва Петра Відмер (заступник директора) і Ганна Кузнєцова (координатор проектів).

«За підтримки місцевої команди ми плануємо досягти успіху і через рік-півтора мати довершений план інтегрованого розвитку Чернівців, – зазначив Матіас Брандт. – Для початку ми реалізуємо у місті показовий пілотний проект. У Чернівцях буде створено офіс, у якому працюватимуть наші експерти».

«Цей проект є дуже важливим для нас, особливо в частині мобільності міста, – каже Олексій Каспрук. – Однією із значних проблем є питання розвитку громадського транспорту у Чернівцях. За підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку плануємо закупити нову техніку. Також йдеться про те, що керівництво Бухареста передасть нам тролейбуси, які вже були в експлуатації. Для того, щоби осучаснити систему пасажирських перевезень, карту мобільності міста треба писати з нуля. Упевнений, що спільна робота з експертами, містами України і Європи дасть гарантований результат».

У проекті «Інтегрований розвиток міст в Україні» також беруть участь Житомир, Вінниця та Полтава.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: КП «АТП – 2528» ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ