CMS консультує ЄБРР у зв’язку із муніципальними інфраструктурними проектами у Чернівцях та Львові

CMS консультує ЄБРР у зв’язку із муніципальними інфраструктурними проектами у Чернівцях та Львові

27.01.16 12:09 0 521
Київський офіс CMS Cameron McKenna оголосив про надання юридичних консультацій Європейському банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв'язку із двома проектами фінансування у Львові та Чернівцях, що мають на меті розвиток важливих проектів з розширення системи швидкісного трамвайного руху та вдосконалення системи централізованого теплопостачання в цих містах.

Комунальним підприємствам Львова та Чернівців були надані кредити в сумі 6 мільйонів євро та 10 мільйонів євро під муніципальні гарантії.

Український офіс CMS Cameron McKenna також надавав юридичні консультації ЄБРР у зв'язку із муніципальними інфраструктурними проектами в інших містах України, включаючи Енергодар, Черкаси, Івано-Франківськ, Луцьк, Одесу, Полтаву, Тернопіль, Вінницю та Житомир.

Коментуючи співпрацю із ЄБРР, Даніель Білак, Керуючий партнер, зазначає: «Ми дуже раді надавати юридичні консультації ЄБРР, тим самим підтримуючи його намагання покращити інфраструктуру міст в Україні».

Довідково.

CMS є юридичною фірмою, яка входить до числа десяти кращих юридичних фірм світу за кількістю юристів (Am Law 2013 Global 100). CMS, яка має 59 офісів в 33 країнах по всьому світу, у 2013 році отримала дохід у розмірі 842 млн. євро. CMS представляє інтереси більшості компаній з DAX 30, великої кількості компаній з FT European 500 та ряду компаній з Fortune 500.

CMS надає широкий спектр високопрофесійних послуг у 19 практиках та галузях, в тому числі з права в сфері банківської справи і фінансів, комерційного права, конкуренційного права, корпоративного права, вирішення спорів, трудових відносин, енергетики, фондів прямих інвестицій, інтелектуальної власності, медико-біологічних наук/фармацевтики, нерухомості та будівництва, податків та телекомунікацій.

Офіси та асоційовані офіси CMS: Абердін, Алжир, Амстердам, Антверпен, Барселона, Белград, Берлін, Братислава, Бристоль, Брюссель, Будапешт, Бухарест, Варшава, Відень, Гамбург, Глазго, Дубаї, Дюссельдорф, Единбург, Женева, Загреб, Касабланка, Кельн, Київ, Лейпциг, Лісабон, Ліон, Лондон, Любляна, Люксембург, Мадрид, Маскат, Мехіко, Мілан, Москва, Мюнхен, Париж, Пекін, Прага, Ріо-де-Жанейро, Рим, Сараєво, Севілья, Софія, Стамбул, Страсбург, Тирана, Утрехт, Франкфурт, Цюрих, Шанхай та Штутгарт.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ