У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання в лікувальному закладі

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання в лікувальному закладі

27.01.16 11:26 0 555
25 січня на території Гощанської центральної районної лікарні співробітниками 16-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено тактико-спеціальні навчання.

Рятувальниками було перевірено готовність адміністрації та персоналу лікарні до дій під час виникнення пожежі.

За легендою навчань, в адміністративній будівлі центральної районної лікарні сталася пожежа. Адміністрація об’єкту повідомивши Службу порятунку «101» про надзвичайну подію, використовуючи внутрішню радіомережу, оголосила сигнал «тривоги» та почала організацію евакуації людей із небезпечної зони. За лічені хвилини до об’єкту прибув пожежно-рятувальний підрозділ з райцентру. Рятувальники, що прибули на місце пожежі одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, в умовах сильного задимлення провели розвідку пожежі та визначилися із найбільш небезпечними ділянками, де оперативно було розгорнуто «бойові дільниці». На гасіння умовної пожежі було подано водяні стволи, а також вогнеборці подали воду на захист сусідніх будівель. Умовну пожежу швидко ліквідували.

Під час навчань учасники відпрацювали питання взаємодії пожежно-рятувального підрозділу з адміністрацією об’єкта та організацію на місці роботи газодимозахисної служби під час ліквідації пожеж.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, начальник Гощанського районного сектора ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Віталій Маркевич зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустити поширення вогню за межі осередку його виникнення. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та професійно».

Гощанський районний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Податок на нерухомість у ...
Наступна новина: В Луцьку з 1 до 24 січня в ...

КОМЕНТАРІ