Луцьк: перший заступник міського голови Тарас Яковлев наголосив комунальникам на якісному та вчасному прибиранню міста від снігу

Луцьк: перший заступник міського голови Тарас Яковлев наголосив комунальникам на якісному та вчасному прибиранню міста від снігу

27.01.16 13:46 0 593
Під час шньої оперативної наради перший заступник міського голови Тарас Яковлев звернув увагу на прибирання міста від снігу. Він зазначив, що комунальні служби справилася з роботою. Дороги у хорошому стані і особливих нарікань від водіїв нема. Однак, за його словами, необхідно більше уваги приділити прибиранню тротуарів. Нині розпочалась відлига, і необхідно зчистити сніг, щоб люди не падали і не травмувалися. Тарас Яковлев наголосив, що у цьому напрямку необхідно посилити роботу комунальним службам.

У свою чергу заступник міського голови Юрій Моклиця закликав усіх бажаючих долучатися до розробки концепції розвитку Парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та парку імені 900-річчя міста Луцька. Він наголосив, що працює робоча група і акумулює ідеї та бачення щодо їх подальшого розвитку. Юрій Моклиця зазначив, що надходять цікаві пропозиції від громадських активістів, бізнесменів щодо цього питання. Він наголосив, що міська влада хоче спільно з громадою зробити наші парки гарними та цікавими для відпочинку.

Під час оперативної наради секретар міської ради Юлія Вусенко та заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич звернули увагу керівників структурних підрозділів на необхідність якісної підготовки документів на засідання сесії міської ради та виконавчого комітету.

Юлія Вусенко наголосила, що четверта сесія міської ради буде призначена на 24 лютого. Вона нагада присутнім, що, згідно нового регламенту роботи, усі проекти рішень подаються за 21 день до проведення пленарного засідання. За її словами, постійні комісії можуть запропонувати включити до порядку денного якесь питання, але терміновість його розгляду має бути достатньо аргументована.

На виконавську дисципліну звернув увагу й заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, який закликав керівників структурних підрозділів вчасно подавати документи на засідання виконавчого комітету. Він зазначив, що члени виконкому повинні вивчити усі матеріали, аби зважено та відповідально підійти до прийняття рішень, важливих для життя територіальної громади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина за 2015 рік ...
Наступна новина: На Тернопіллі жінка ...

КОМЕНТАРІ