Волинська область: протягом рятувальники ліквідували 7 пожеж

Волинська область: протягом рятувальники ліквідували 7 пожеж

27.01.16 16:17 0 778
25 січня підрозділи служби «101» ліквідували 7 пожеж, 3 через несправність пічного опалення, дві -внаслідок короткого замикання електромережі, ще дві через необережне поводження з вогнем.

Так, о 01:45 у селищі Голоби Ковельського району виникла пожежа в дерев'яному житловому будинку. Ліквідували загорання працівники Державного пожежно-рятувального поста № 21. Причина пожежі – несправність пічного опалення.

З тієї ж причини о 1:54 у селі Волошки Ковельського району зайнялась дерев'яна літня кухня. На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №4 та місцева пожежна команда села Любитів, які й ліквідували пожежу.

О 08:24 у селі Довгоноси Ковельського району через коротке замикання електромережі спалахнула господарська будівля з шлакоблоків. Рятувати будівлю у складі двох відділень прибули працівники Державних пожежно-рятувальних частин № 4 та № 19 з міста Ковеля.

О 10:20 у селі Жиричі Ратнівського району внаслідок несправність пічного опалення зайнявся дерев'яний житловий будинок. На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №14, а також місцева пожежна команда села Жиричі, які ліквідували пожежу за 20 хвилин після прибуття. На жаль, на місці пожежі виявлено загиблим власника будинку, пенсіонера 1930-го року народження. Причина смерті людини встановлюється.

О 13:17 у місті Володимир-Волинський через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб виникла пожежа на першому поверсі у підсобному приміщенні 9-ти поверхового цегляного житлового будинку. На місце події у складі двох відділень прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 7. Застосувавши апарати на стисненому повітрі та потужні водяні пожежні стволи, рятувальники ліквідували загорання.

Управління ДСНС у Волинській області просить громадян не перегрівати печі опалення понад міру, не використовувати для їх розпалення легкозаймисті речовини, не розміщати поблизу печей та електричних обігрівачів горючі матеріли та предмети. Пам’ятайте, що залишати вдома малолітних дітей наодинці з працюючими печами та електрообігрівачами небезпечно, унеможливте також їх забавки з сірниками та вогнем. Для запобігання пожежам внаслідок короткого замикання електричних мереж, не слід їх перевантажувати і не вмикати одночасно декілька потужних споживачів. У випадку пожежі телефонуйте «101».

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Turkish Airlines та ...
Наступна новина: Тернопілля: на Бережанщині ...

КОМЕНТАРІ