Головні переваги роботів-пилососів

Головні переваги роботів-пилососів

28.01.16 23:55 0 809

Економія часу - це безцінно!

Він економить до 8 год в місяць вашого часу! Адже звичайна справа - у вихідні часу ні на що не вистачає. А потрібно зробити домашні справи і викроїти ще час на відпочинок. Робот тут головний помічник! А робот-пилосос, це мабуть перший робот, який активно допомагає нам у побуті, пилососячи і прибираючи підлогу в квартирі. І це не недолуга іграшка, яка просто катається по будинку, а він дійсно прибирає підлогу і робить вільним наш час.

Настане і той момент, коли в нашому розпорядженні будуть домашні роботи-помічники, які будуть робити все за нас, розуміючи з півслова. Адже коли то і робот-пилосос здавався фантастикою, а ноутбук і стільниковий телефон - були межами мрій. Тепер це звичайні повсякденні речі. І робот-пилосос вже стає домашнім атрибутом сучасної квартири, як мікрохвильовка чи посудомийна машина.

Постійна підтримка підлоги в чистоті, а отже і всієї квартири

Важливим моментом, є те, що робот прибирає нашу квартиру не тоді коли є час - а тоді, коли це потрібно і з регулярністю. Ви завжди будете спокійні за чистоту квартири, і не доведеться похапцем хапатися за пилосос, якщо до вас експромтом зайшли гості. Приємне відчуття чистоти у вашому будинку буде постійно, якщо Ви візьмете на службу робота-пилососа.

Бруд і пил не розноситься по квартирі за рахунок того, що робот прибирає підлогу щодня.
У кожній квартирі або будинку є кілька зон, підвищеного забруднення підлоги. З цих зон (наприклад - передпокій), бруд поступово розноситься по квартирі, а в повітря піднімається пил. Все це через рідкісне циклічне прибирання (адже зазвичай прибираємо ми раз, максимум два в тиждень). З роботом-пилососом додаткова чистота настає завдяки регулярності прибирання. Робот може прибирати підлогу по 2 рази на день і стежити за чистотою. Бруд не буде розноситися по квартирі, і як наслідок - більш чиста підлога і меблі у всьому будинку!

Прибираються в тих місцях, куди ми не можемо забратися

У кожній квартирі є місця, куди людині незручно забиратися із звичайним пилососом. Наприклад під диваном, ми зазвичай пилососимо «в сліпу» і пропускаємо багато пилу. Робот-пилосос ж, за рахунок своїх розмірів з легкістю проїжджає під багатьма диванами, стільцями, полицями. Він прибирає там досконально і ретельно!
На відміну від людини - не пропускає при збиранні ні сантиметра поверхні!

Скажемо чесно - багато прибираються зі звичайним пилососом знехотя і «дещо як». Для кого то це просто домашня повинність, з якою хочеться швидше розправитися суботнім ранком. А робот-пилосос на відміну від людини, робить все за заданою програмою і бездоганно виконує прибирання, і здатний працювати хоч 24 години на добу. Він не пропустить ні найменшого ділянки вашої квартири або будинку, прагнучи знайти всі ділянки і кімнати, застосовуючи різні алгоритми руху.

Здійснює антибактеріальну обробку

У деяких моделях роботів передбачена УФ-лампа, яка при русі виробляє антибактеріальну обробку, що впливає дуже позитивно для всіх. Мікроби не поширюються на підлозі, віруси ГРВІ знищуються. Ця функція вкрай корисна в наших погодних умовах, коли епідемії грипу лютують в осіннє-зимовий період.
Більш тонке очищення повітря від дрібного пилу

У великих класичних пилососах багато цінують потужність. Але насправді, вона не така корисна, як здається. Ми ж не гравій у пилосос втягуємо - а пил і дрібне сміття!
Зворотний бік високої потужності - низький ККД% утримання пилу, особливо найдрібніших її часток, здатних викликати алергію. Справа в тому, що у великому пилососі пропускається величезний потік повітряної маси в секунду, й фільтру потрібно все це відфільтрувати. Як розумієте без втрати якості це неможливо, інакше б опір фільтра був би таким, що мотор перегоряв. У результаті фільтри добре зупиняють тільки велику кількість пилу і бруду, а дрібні частинки відлітають назад і ми з вами цим дихаємо.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати духи?
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ