На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж у приватному житловому секторі

На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж у приватному житловому секторі

28.01.16 12:44 0 546
Щорічно з настанням холодів посилюється небезпека збільшення кількості пожеж у житловому секторі. До цього призводять порушення експлуатації пічного, газового опалення та електричних приладів обігріву.

Протягом 26-27 січня з метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Деражнянського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області провели навчання громадян правилам пожежної безпеки шляхом подвірних обходів в м. Деражня.

Особливу увагу було приділено самотнім людям похилого віку, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям. Під час подвірного обходу помешкань рятувальники розповіли про найпоширеніші причини виникнення пожеж та вкотре нагадали жителям про суворе дотримання правил безпеки у побуті. Крім того, працівники ДСНС розповсюдили листівки із правилами пожежної безпеки в побуті.

Відпрацювання населених пунктів Хмельниччини триватимуть і надалі. Як свідчить багаторічний аналіз таких заходів, вони завжди мають надзвичайно позитивний результат, адже після таких відвідин громадяни намагаються хоча б частково втілювати рекомендації працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій у повсякденне життя.

Деражнянський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ