На Івано-Франківщині свої знання у сфері цивільного захисту вдосконалюють керівники установ та організацій

На Івано-Франківщині свої знання у сфері цивільного захисту вдосконалюють керівники установ та організацій

28.01.16 15:11 0 555
27 січня на обласних та міста Івано-Франківська курсах удосконалення керівних кадрів на функціональному навчанні з питань цивільного захисту за програмою підвищення кваліфікації свої знання вдосконалювали керівники медичних, оздоровчих, туристичних, соціальних та культурних установ і закладів Івано-Франківської області.

Слухачі дізналися чимало нової, цікавої та корисної інформації. Про організацію протипожежного захисту установ та організацій присутнім розповів начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області полковник служби цивільного захисту Роман Борисюк.

Про ситуацію з пожежами, випадками загибелі та травмування на них, про найпоширеніші причини вогневих випадків та їх жахливі наслідки, про роботу пожежно-рятувальних підрозділів Прикарпаття слухачі почули від спеціально запрошеного на захід заступника начальника оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в Івано-Франківській області підполковника служби ЦЗ В’ячеслава Бабушкіна. Його слова підтверджувалися кадрами оперативного відео з місця пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Такі функціональні навчання, безумовно, надзвичайно важливі та приносять велику користь: вони переконують керівників установ та організацій у необхідності дбати про протипожежний захист своїх будівель, проводити спеціальні інструктажі з працівниками та дотримуватися правил пожежної безпеки. Адже пожежі легше запобігти, ніж ліквідовувати її наслідки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ