В Івано-Франківську розпочалися тренінгові заняття для працівників регіональних органів Державної служби зайнятості та правозахисників

В Івано-Франківську розпочалися тренінгові заняття для працівників регіональних органів Державної служби зайнятості та правозахисників

28.01.16 16:38 0 538
27 січня в Івано-Франківську у рамках виконання завдань проектної ініціативи «Забезпечення прав жінок, з числа внутрішньо переселених осіб, в Україні шляхом створення консультаційних центрів в якості ефективного подолання гендерної дискримінації» розпочалися дводенні тренінгові заняття для працівників регіональних органів Державної служби зайнятості та правозахисників.

Цей захід відбувається за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив. У ньому взяли участь і представники Управління ДСНС в Івано-Франківській області. Співорганізатором цих публічних лекцій є молодіжний громадський центр «Еталон».

Метою міні-проекту «Забезпечення прав жінок, з числа внутрішньо переселених осіб, в Україні шляхом створення консультаційних центрів в якості ефективного подолання гендерної дискримінації» є підвищення економічної активності жінок-переселенців через надання юридичної та іншої підтримки у започаткуванні власного бізнесу, просування та захист їхніх трудових прав, захист від дискримінації за ознакою статі.

Проект реалізується протягом двох місяців у чотирьох областях України, серед яких й Івано-Франківська.

До участі у лекціях залучено висококваліфікованих спеціалістів, що висвітлюють трудові права жінок на ринку праці, фінансові аспекти, особливості оподаткування і пропонують ефективні інструменти розробки та втілення бізнес-ідеї в життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ