У Тернополі затверджено нову мережу громадського транспорту

У Тернополі затверджено нову мережу громадського транспорту

28.01.16 16:30 0 573
27 січня на засіданні виконавчого комітету затверджено маршрути громадського транспорту загального користування у Тернополі. Відтак, у новій маршрутній мережі передбачено зміну сполучення громадського транспорту. Проте ці зміни будуть впроваджені не раніше травня, адже до цього часу управління транспорту, комунікацій та зв’язку повинне провести конкурс із відбору автоперевізників.

«Маршрутна мережа пройшла усю процедуру, яка передбачена законодавством, у т.ч. й громадське обговорення та внесення пропозицій тернополян. Зазначу, що 80% пропозицій тернополян, які надійшли у наше управління, були враховані у новій маршрутній мережі, - розповідає начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський. - Зараз ми приступаємо до проведення конкурсу із відбору автоперевізників і вже після підписання договорів із перевізниками буде впроваджена нова маршрутна мережа».

Із нововведень впроваджується маршрут №6А, який курсуватиме з мікрорайону «Новий світ» до Нового ринку на вул. Митрополита Шептицького (маршрут буде соціальний при умові виділення коштів державою для компенсації проїзду); №5А (курсуватиме до центру с.Острів); №20А (курсуватиме за маршрутом №20 до Нового ринку); №22А (курсуватиме за маршрутом №22 до Нового ринку); №21 (курсуватиме з мікрорайону «Канада» через залізничний вокзал до ринку); №26 (вул. С.Будного – Лучаківського – Бродівська до «Епіцентру»); змінено маршрут №28 (курсуватиме з вул. С. Будного до ринку через вул. Оболоня – Новий ринок – у сторону мікрорайону «Дружба»); №31 (курсуватиме від зупинки «Мазепи» з поворотом на вул. Максима Кривоноса - вул. В. Винниченка по вул. С. Будного (об’їзна) до юридичного факультету ТНЕУ); №36 (після проведення ремонту дороги курсуватиме до вул. Чернівецька).

Тролейбусна мережа залишається без змін.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ