В ході відпрацювання працівники Служби порятунку «101» ретельно вивчили планування об’єкту, прилеглу територію, шляхи під’їзду та місця розташування джерел зовнішнього протипожежного водопостачання, здійснили перевірку з пуском води об’єктових 2-х пожежних гідрантів розташованих на території цеху по фасуванню продуктів бджільництва та 6-ти внутрішніх пожежних кранів з метою визначення водовіддачі водопровідної мережі.
Спільно з керівництвом та технічним персоналом зазначеного об’єкту, проведено заняття щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій та порядку дій при проведенні першочергових робіт з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.
Разом з тим, рятувальники перевірили справність систем пожежної автоматики, резервного електроживлення, відповідність нормативним документам шляхів евакуації та наявність первинних засобів пожежогасіння.
По завершенню відпрацювання, працівники Служби порятунку надали адміністрації промислового цеху ряд детальних рекомендацій з покращення стану пожежної та техногенної безпеки об'єкта.
ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Житомирщина вшановує жертв ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...
Захист і видимість: базовий елемент спецодягу
Преимущества изучения словацкого языка онлайн
Сучасна стоматологія та лікування зубів у місті Київ
Healthy Living Without Overpaying: Smart Choices for Wellness and Active Lifestyle
Служба «Здорова родина»: транспортування хворих Київ