У Рівненській області рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на промисловому об’єкті

У Рівненській області рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на промисловому об’єкті

28.01.16 14:11 0 595
26 січня рятувальниками 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт.Гоща проведено практичне відпрацювання документів оперативного реагування на промисловому об’єкті «Цеху по фасуванню продуктів бджільництва», що знаходиться в районному центрі по вулиці Застав’я, 58.

В ході відпрацювання працівники Служби порятунку «101» ретельно вивчили планування об’єкту, прилеглу територію, шляхи під’їзду та місця розташування джерел зовнішнього протипожежного водопостачання, здійснили перевірку з пуском води об’єктових 2-х пожежних гідрантів розташованих на території цеху по фасуванню продуктів бджільництва та 6-ти внутрішніх пожежних кранів з метою визначення водовіддачі водопровідної мережі.

Спільно з керівництвом та технічним персоналом зазначеного об’єкту, проведено заняття щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій та порядку дій при проведенні першочергових робіт з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Разом з тим, рятувальники перевірили справність систем пожежної автоматики, резервного електроживлення, відповідність нормативним документам шляхів евакуації та наявність первинних засобів пожежогасіння.

По завершенню відпрацювання, працівники Служби порятунку надали адміністрації промислового цеху ряд детальних рекомендацій з покращення стану пожежної та техногенної безпеки об'єкта.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ