На базі ГУ ДСНС Львівщини відбулася нарада щодо авіаційного пошуку і рятування людей

На базі ГУ ДСНС Львівщини відбулася нарада щодо авіаційного пошуку і рятування людей

28.01.16 12:25 0 511
27 січня на базі Головного управління ДСНС України у Львівській області відбулося інструкторсько-методичне заняття щодо порядку взаємодії Західного авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування та підрозділів ГУ ДСНС Львівщини під час здійснення авіаційного пошуку і рятування, а також в повсякденній діяльності за призначенням.

У навчаннях взяли участь особовий склад управління реагування на надзвичайні ситуації, оперативно-координаційного Участь центру, відділу телекомунікацій, інформаційних технологій та Системи 112.

Учасники тренінгу вивчали основи вимоги законодавства, що стосується організації та проведення авіаційних робіт з пошуку та рятування людей, Повітряного Кодексу України та Інструкції з організації та проведення радіотренувань авіаційних і наземних пошуково-рятувальних сил ДСНС України.

Питання авіаційного пошуку і рятування людей є завжди актуальним, адже ніколи не знаєш, коли може статися біда. Нагадаємо, що 26 липня в полі поблизу м. Пустомити відбулось падіння літака. На момент падіння в салоні літака перебував пілот, який від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Тому рятувальники та представники Західного АДЦПР надали свої рекомендації щодо складання планів взаємодії при проведенні авіаційного пошуку і рятування, планів реагування на надзвичайну ситуацію, планів взаємодії між експлуатантами аеродромів та ДСНС Львівщини при здійсненні пошуку і порятунку людей.

Також рятувальникам розповіли про пошуково-рятувальні сили і засоби системи авіаційного пошуку і рятування, й особливості організації та проведення операцій з пошуку і рятування в умовах гірської місцевості.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ