Чернігівська область: протягом доби рятувальники витягли зі снігового полону 3 машини швидкої допомоги

Чернігівська область: протягом доби рятувальники витягли зі снігового полону 3 машини швидкої допомоги

28.01.16 14:43 0 554
Протягом минулої доби рятувальникам Чернігівщини довелося двічі надавати допомогу автомобілям швидкої медичної допомоги, які потрапили у снігові пастки.

Так, 26 січня до служби "101" у Городнянському районі надійшло повідомлення про те, що у с. Хотівля два автомобілі швидкої допомоги потрапили до снігового замету. Спочатку застрягла одна автівка, яка прямувала з виклику. Медпрацівники викликали на допомогу своїх колег, проте намагаючись витягти із замету інша автівка також опинилась у сніговому полоні. На допомогу до місця події прибули рятувальники з райцентру, які за допомогою буксирувального тросу вилучили автомобілі з снігової пастки на безпечну ділянку шляху, звідки вони продовжили рух самостійно.

Того ж дня, по допомогу до рятувальників звернулись медпрацівники бригади швидкої допомоги, які їхали на виклик та потрапили у сніговий полон на вул. Городнянській, що у м. Чернігові. За викликом оперативно прибув черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Застосувавши буксирувальний трос, рятувальники допомогли кареті швидкої допомоги виїхати на проїжджу частину дороги.

Всього від ДСНС залучалось 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 4 чоловіки особового складу.

Управління ДСНС у Чернігівській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ