У Рівненській області сезонні працівники підвищили кваліфікацію

У Рівненській області сезонні працівники підвищили кваліфікацію

28.01.16 09:47 0 608
У Здолбунівському районному центрі зайнятості відбулося навчання безробітних за напрямком «Технологічні особливості робіт в лісовому господарстві».

На замовлення фахівців центру зайнятості працівники Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості організували та провели професійне навчання (підвищення кваліфікації) для безробітних - сезонних працівників, які працюють у лісовому господарстві за напрямком «Технологічні особливості робіт в лісовому господарстві».

Під час навчання слухачі отримали загальні відомості про лісові культури, розсадники, їх види і структуру, про догляд за лісовими культурами, основні принципи організації лісоексплуатації в сучасних умовах розвитку України. Обговорювалися також питання посадки лісових культур, механізація лісогосподарських робіт, та безпека праці при посадці лісових культур та догляд за ними.

На завершення навчання майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Зеновій Крошний вручив слухачам посвідчення державного зразка та побажав успіхів у роботі.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ