Здорове волосся разом із HAIR COMPANY PROFESSIONAL

Здорове волосся разом із HAIR COMPANY PROFESSIONAL

28.01.16 22:30 0 870

Італійська компанія HAIR COMPANY PROFESSIONAL впевнено утримує лідируючі позиції на світовому ринку продуктів по догляду за волоссям, оскільки її пропозиції актуальні та високоефективні. Це новаторський бренд професійної косметики по догляду за волоссям.

Торгова марка Hair Company - це молода компанія, з безліччю оригінальних ідей і великим ентузіазмом, родом з Італії. Вся косметика бренду Хеір Компані, відрізняється високою якістю своєї продукції, так як виробляється на основі натуральних компонентів. До складу продукції входять: рослинні інгредієнти, мінерали, амінокислоти, вітаміни, завдяки яким ваші волосся знайдуть красу і здоров'я, без шкоди для них.

Hair company має 4 лінії для різних типів волосся:

  • для щоденного використання;
  • лікувальних процедур;
  • дбайливого фарбування;
  • стайлінгу.

Кожна із серій косметики для волосся від Хеір Компані, будь то Double Action (засоби для лікування пошкодженого волосся), Sweet Hair (засоби для щоденного догляду), Head Wind (засоби для укладання і стайлінгу) або Hair Light (засоби для фарбування) отримала високі оцінки серед професіоналів і користується високим попитом серед тих, хто серйозно ставиться до здоров'я і краси свого волосся.

  • «Sweet Hair» - дана лінія призначена для щоденного використання. Шампуні, креми, муси й пінки живлять і дбайливо піклуються про шкіру голови і полегшують розчісування. Ця лінія повертає вашому волоссю сяйво, м'якість і силу;
  • «Double Action» - ця лікувальна лінія, відновлює пошкоджене волосся, роблячи його більш красивими, об'ємними і здоровими. Завдяки цій лінії, можна буде забути про посічені кінчики;
  • Head Wind - це професійна лінія для тривалого стайлінгу. Завдяки цій лінії, ви зможете втілити в життя самі різні укладання. Лаки, муси, спреї даної лінії, мають легку текстуру і допоможуть створити стильну зачіску;
  • «Hair Natural Light» - це лінія засобів для фарбування волосся. Фарби цієї серії мають насичений, глибокий колір, різноманітні відтінки і стійкість на довгий час. Дані засоби дбайливо фарбують волосся, завдяки мінімальному вмісту в них аміаку і присутності безлічі натуральних компонентів.

Завдяки Hair Company, ви зможете домогтися неперевершеного результату, який буде помітний, вже після декількох застосувань. Дана косметика для волосся підходить як для салонів, так і для домашнього використання, а замовити її ви можете, за привабливою ціною, на сайті: http://hairs-russia.ru/brendy/hair-company-professional-italiya/.

Також особливої ​​уваги заслуговують засоби HAIR COMPANY для ламінування волосся: в їх складі присутній унікальний мультивітамінний комплекс, який надає оздоровлюючий ефект, дбайливо доглядає за волоссям і дозволяє уникнути руйнування структури волосся в процесі фарбування. В основі косметики Хеір Компані, а це: шампуні, креми, муси, масла, бальзами та багато іншого - натуральні рослинні компоненти, мінерали, амінокислоти, що є гарантією чудового результату навіть при догляді за найслабшим волоссям.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Что такое памятник?

КОМЕНТАРІ