Невдовзі на вулиці Вінниці вийдуть 263 патрульних поліцейських,з яких 33 – жінки (+фото)

Невдовзі на вулиці Вінниці вийдуть 263 патрульних поліцейських,з яких 33 – жінки (+фото)

29.01.16 12:18 0 560
Майбутні нові патрульні поліцейські вінниці під час навчань демонстрували набуті навики.

Патрульні, які невдовзі вийдуть охороняти правопорядок на вулиці Вінниці, проходять навчання на базі тренінгового центру ГУ Нацполіції області. Слухачі відпрацьовували тактику дій під час затримання небезпечних злочинців у різних ситуаціях.

Майбутні правоохоронці демонстрували ситуації з затримання озброєних злочинців, які пересуваються автомобілем. Слухачі відточували вміння координувати дії екіпажу, швидко реагувати на зміну обстановки, дотримуватися заходів особистої безпеки поліцейськими та прав затриманих.

У переліку завдань, майбутні поліцейські вилучали з небезпечного місця людину, яка потребувала сторонньої допомоги, проводили внутрішніх огляд приміщення, де може перебувати небезпечна особа, затримували в приміщенні озброєного злочинця, який відмовлявся виходити та погрожував застосувати зброю.

Однією з базових складових навчання правоохоронців є тактико-спеціальна підготовка. Слухачі відпрацьовували навики затримання правопорушників в різних умовах, застосування спецзасобів.

Інструктори, які вчать майбутніх патрульних поліцейських, пройшли підготовку у м. Києві у закордонних інструкторів під патронатом організації ICITAP, яка надає організаційну, методичну підтримку і допомогу в реформі правоохоронних органів.

Більшість майбутніх патрульних поліцейських раніше не працювали в правоохоронних органах, однак вони досить швидко адаптуються , проблем з підготовкою не виникає. На думку інструкторів, той набір професійних навиків, які їм необхідно надати впродовж двох місяців, слухачі досить успішно встигають засвоїти.

За словами координатора проекту «Моя нова поліція» у м. Вінниці Андрія Лопутька, майбутнім поліцейським доводиться засвоїти у стислі терміни великий обсяг інформації. Вже вони демонструють належний рівень підготовки. У кожного з них є велике прагнення до навчання, до оволодіння професією. Про якісний відбір в патрульну поліцію Вінниці свідчить і те, що всі слухачі закінчують навчання, за винятком одного, який через хворобу був відрахований.

Невдовзі на вулиці Вінниці вийдуть 263 патрульних поліцейських, з яких 33 – жінки. 184 майбутніх правоохоронців мають вищу освіту, 13 з них – майстри та кандидати у майстри спорту, 50 – учасники АТО.

Відділ комунікації ГУ Нацполіції

у Вінницькій області















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: ЦНАП міста Луцька дякує ...

КОМЕНТАРІ