В Житомирській області дієвим практичним досвідом поділились експерти у сфері ЖКГ.

В Житомирській області дієвим практичним досвідом поділились експерти у сфері ЖКГ.

29.01.16 11:34 0 579
28 січня, за участю керівника області Сергія Машковського в Житомирській облдержадміністрації проходить семінар «Практичні антикризові заходи у галузі ЖКГ».

Керівники комунальних підприємств, голови ОСББ та експерти у галузі ЖКГ зібрались, щоб отримати цінний досвід у вирішенні найактуальніших проблем ЖКГ, а також розглянути новітні практичні рішення у сферах теплозабезпечення, енергоефективності та енергозбереження.

Семінар проводиться за ініціативи Мінрегіону України та інформаційно-аналітичного видання фахівців «Журнал ЖКГ» та за організаційної підготовки департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА.

Володимир Кравець – регіональний директор фірми «Стейзінг Керамо» розповів про нові технології у сфері ЖКГ та про світовий досвід у використанні керамічних труб. За його словами, керамічні труби – це чисто екологічний продукт, який складається лише з води та глини. На даний час вартість цих труб є однаковою із вартістю вітчизняних. Встановлення не потребує спеціальної техніки та перекриття доріг.

Про світодіодне економічне освітлення розповів директор компанії «Промислові системи» Гліб Проненко. На даний час такий вид освітлення використовує місто Новоград-Волинський.

Технічний спеціаліст компанії «Антап – Україна» Андрій Польчин розповів присутнім про лічильники обліку тепла як способу економічного використання теплової енергії. При встановленні лічильника економія може становити до 20 % в окремій квартирі та до 30 % у багатоквартирному будинку. Лічильник підраховує реально спожиту теплову енергію.

За словами Андрія Польчина, є два напрямки економії:

– пасивний – утеплення стін, вікон тощо;

– активний – впровадження погодо залежного керування, тобто таких систем, які регулюють температуру залежно від умов зовнішнього середовища.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині понад 8 ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ