В Житомирській області благодійний подарунок обласній дитячій клінічній лікарні

В Житомирській області благодійний подарунок обласній дитячій клінічній лікарні

29.01.16 13:25 0 611
Благодійний фонд «Серце до серця» передав відділенню анестезіології та інтенсивної терапії обласної дитячої клінічної лікарні інфузійний насос та 377 шприців до нього.

За словами завідувача відділення Юрія Ніколаєва, апарат вкрай необхідний для високоточного дозування при введенні медичних препаратів. Тут закладається певна програма і чітко визначена кількість препарату потрапляє до судинної системи пацієнта. Ці апарати необхідні для постійної антибіотикотерапії, знеболення, підтримки життєво важливих функцій під час реанімації.

«На в лікарні є близько півсотні таких апаратів, але з часом вони виходять з ладу і потрібно постійно поповнювати цей запас, – наголосив заступник головного лікаря ОДКЛ Микола Бобер. – Загалом же, аби придбати найнеобхідніше обладнання, потрібно понад 22 мільйони 840 тисяч гривень. Тож, дякуємо Фонду "Серце до серця" за дієву підтримку та сподіваємося на подальшу співпрацю», – додав заступник головного лікаря.

Довідково. Благодійний фонд «Серце до серця» працює в Україні вже 10 років. В кожній області є своє представництво, яке щороку навесні проводить акцію по збору коштів – як в окремих навчальних та лікувальних закладах, так і на вуличних майданчиках.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Увага,на Закарпатті ...
Наступна новина: У вінницькому військкоматі ...

КОМЕНТАРІ