В Житомирській області рятувальники надали допомогу постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді

В Житомирській області рятувальники надали допомогу постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді

29.01.16 16:52 0 550
27 січня о 19:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога для ліквідації дорожньо-транспортної пригоди на 127 км траси Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця Житомирського району. За місцем виклику виїхали бійці аварійно-рятувальної частини Управління ДСНС.

З’ясувалось, що автомобіль марки «Audi 100» їхав у київському напрямку. Не впоравшись із керуванням, водій зіткнувся з вантажівкою «MAN», що стояла на узбіччі дороги. Внаслідок чого легковик зі зрізаним дахом вдарився у лівий відбійник. Також було встановлено, що в «Audi» перебували 6 осіб. Ще до прибуття фахівців ДСНС очевидці змогли самотужки витягнути з легковика 2-х пасажирів, та тіло 85-річної жінки, яка загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Іншим потерпілим допомогти було не можливо, так як автомобіль деформувало та прижало до відбійника.

За допомогою гідравлічних ножиців рятувальники розжали задні двері та вилучили ще 2-х постраждалих із заднього сидіння легковика. Потім через передні пасажирські двері надзвичайними вийняли водія. Усі 5 постраждалих були при свідомості, медики на 5-ти каретах швидкої допомоги госпіталізували їх до лікувального закладу. Водій вантажівки не постраждав.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в ГУ ДСНС ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ