Вдячні слова на адресу Закарпатських поліцейських

Вдячні слова на адресу Закарпатських поліцейських

29.01.16 09:22 0 554
Поблизу стаціонарного посту в Нижніх Воротах працівники роти ДПС допомогли водію «Мерседеса» витягнути автомобіль із сніжного намету. Самостійно виїхати водій не міг, тож залишалося сподіватися тільки на допомогу небайдужих людей.

Подія сталася близько 12 год. Працівники роти ДПС, під час нагляду за дорожнім рухом, на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу стаціонарного посту в Нижніх Воротах, помітили автомобіль, водій якого намагався виїхати із снігового намету. Під’їхавши до автомобіля, правоохоронці відразу почали відбуксировувати його. Вже за пів години водій автомобіля продовжив свій рух.

Водій щиро дякував правоохоронцям за допомогу, адже сам сильно поспішав на зустріч, але тільки після написання подяки своїм «помічникам» - продовжив свій рух.

Під час ускладнених погодних умов це вже не перший випадок надання допомоги учасникам дорожнього руху правоохоронцями області – такі випадки трапляються щодня, а іноді й декілька разів на день.

Правоохоронці звертаються до водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не перевищувати швидкості, пригальмовувати поблизу пішохідних переходів та зважати на пішоходів.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ