Рівненщина: рятувальники в складі «Мобільного соціального офісу» надали консультації громадянам

Рівненщина: рятувальники в складі «Мобільного соціального офісу» надали консультації громадянам

29.01.16 15:51 0 550
28 січня в Корнинській сільській раді Рівненського району, яка об’єднує селаКорнин, Колоденка та Загороща, відбувся виїзний прийом «Мобільного соціального офісу», у роботі якого взяли участь представники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління пенсійного фонду, районного центру зайнятості, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також працівники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Згідно до покладених функціональних завдань на «Мобільний соціальний офіс» було проведено інформування населення з питань діючого законодавства та заходів соціального захисту, надавались роз’яснення з питань отримання житлової субсидії, державної допомоги сім'ям з дітьми та інше. В свою чергу, рятувальники ДСНС провели інформування та консультування громадян з питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду (контролю) за додержанням та виконанням вимог законодавства з пожежної і техногенної безпеки на регіональному рівні. На всі питання спеціалістами було надано вичерпні відповіді.

Під час заходу було обговорено можливість співпраці спеціалістів структурних підрозділів райдержадміністрації, працівників ГУ ДСНС, спеціалістів інших служб та територіальної громади щодо вирішення нагальних питань сільської ради, в тому числі покращення протипожежного захисту населених пунктів.

Відповідно до затвердженого графіку «Мобільний соціальний офіс» постійно здійснюватиме прийом громадян за місцем проживання у тому чи іншому населеному пункті Рівненського району. Це дозволить наблизити соціальне обслуговування до населення, забезпечити його доступність, сприятиме підвищенню поінформованості громадян, у тому числі з питань цивільного захисту та пожежної безпеки.

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Ще одне ...
Наступна новина: Закарпаття: на Перечинщині ...

КОМЕНТАРІ