Рівненська область: протягом  рятувальники ліквідували три пожежі та один раз надавали допомогу

Рівненська область: протягом рятувальники ліквідували три пожежі та один раз надавали допомогу

29.01.16 11:12 0 481
За минулу добу рівненські рятувальники ліквідували 3 пожежі та один раз надавали допомогу власнику легкового автомобіля.

27 січня о 08:29 на ділянці від села Острожець до села Городниця Млинівського району співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій надавали допомогу по буксируванню з кювета легкового автомобіля «Volkswagen». Через ускладнення погодних умов (мокрого снігу) у місці крутого спуску вищевказаної ділянки між селами водій даного автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. В найкоротший час надзвичайну пригоду, спричинену примхами погоди, вдалося вирішити. Внаслідок даної події постраждав водій легковика, його з травмами було госпіталізовано в місцеву лікарню.

27 січня о 16:59 в м. Березне в приватному господарстві трапилася пожежа. Вогнем знищено покриття та частково пошкоджено перекриття житлового будинку на площі 8 кв.м.

Того ж дня, о 22:13 в селі Івання Дубенського району у приватному господарстві внаслідок пожежі пошкоджено стіни, перекриття на площі 18м2, частково покрівля та речі домашнього вжитку у житловому будинку.

28 січня, о 00:39 в селі Вежиця Рокитнівського району в приватному господарстві вогнем знищено перекриття та покриття житлового будинку, та пошкоджено речі домашнього вжитку.

У всіх випадках причини пожеж та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюються.

Завдяки професійним діям вогнеборців пожежі були вчасно ліквідовані та не допущено поширення вогню на сусідні будівлі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: м. Семенівка: вогнеборці ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ