Чернівецька область: впродовж рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: впродовж рятувальники ліквідували 3 пожежі

29.01.16 12:42 0 596
За останню добу в Чернівецькій області сталося 3 пожежі, 2 з яких виникли в Чернівцях. Так, по вул. Алма-Атинській обласного центру горів автомобіль «Ford». Вогнеборці групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області, які прибули на місце події за лічені хвилини, ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено моторний відсік, салон автомобіля.

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася в житловому будинку по вул. Корсакова. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру оперативно ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок, в якому виникла пожежа. Полум’ям знищено речі домашнього вжитку, меблі.

Також минулої доби сталася пожежа в господарській будівлі в селі Динівці Новоселицького району. Розповсюдженню вогню сприяло те, що сама будівля була дерев’яною, а всередині зберігалися дрова. Через це існувала загроза перекидання вогню на розташований поруч житловий будинок. Рятувальники міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Динівці ліквідували пожежу, завдяки чому від знищення було врятовано житловий будинок. На пожежі знищено дрова, пошкоджено господарську будівлю. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж, які сталися минулої доби, немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ