В Івано-Франківську депутати міської ради збільшили кількість учнів 1-11 класів,які будуть забезпечені безкоштовним гарячим харчуванням

В Івано-Франківську депутати міської ради збільшили кількість учнів 1-11 класів,які будуть забезпечені безкоштовним гарячим харчуванням

29.01.16 10:18 0 562
Івано-Франківська міська рада збільшила кількість пільгових категорій учнів, які отримуватимуть безкоштовне гаряче харчування у загальноосвітніх навчальних закладах.

Також 25% вихованців групи продовженого дня будуть звільнені від сплати за харчування за рішенням педагогічної ради: 10% учнів будуть звільнені від сплати за харчування у повному обсязі, 15% - на половину вартості.

Голова управління освіти Н. Микула зазначила, що з усією необхідною інформацією стосовно гарячого харчування учнів можна ознайомитись на сайті управління освіти у статті «Харчування учнів 1-11 класів у загальноосвітніх навчальних закладах міста Івано-Франківська у 2016 році».

Голова міста Р. Марцінків зауважив, що кожен учень буде забезпечений гарячим харчуванням у школі, а міська влада докладе усіх можливих зусиль, щоб якість харчування підвищилась, кількість учнів, звільнених від сплати за харчування, була максимально можливою, а батьки були в змозі контролювати якість харчування та в разі необхідності змінювати підприємців – надавачів послуг харчування.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у 7 ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ