На Тернопіллі внаслідок пожежі,що виникла в гаражному кооперативі травмовано двох людей

На Тернопіллі внаслідок пожежі,що виникла в гаражному кооперативі травмовано двох людей

29.01.16 13:14 0 571
27 січня о 14:53 до оперативно-диспетчерської служби оперативно координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про займання автомобіля в гаражі гаражного кооперативу ТК «Колос», у с. Петриків Тернопільського району.

На виклик було направлено чергові караули 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин 1-го ДПРЗ Управління. По прибуттю на місце події, о 15:00, розвідкою встановлено, що в одній з будівель гаражного кооперативу горить автомобіль «Lexus», площа горіння становила 20 м.кв. Пожежа швидко набирала обертів, тож всі сили та засоби рятувальники спрямували на боротьбу з вогнем. О 15:20 вогнеборці локалізували, а о 15:45 ліквідували пожежу, під час гасіння врятовано будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 200 тисяч гривень. До ліквідації пожежі залучалась ланка газодимозахисної служби. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Під час пожежі отримали опіки жителі м. Тернопіль, громадяни 1973 та 1979 років народження, яких з травмами різного ступеня важкості шпиталізовано в опікове відділення Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ