ЦНАП міста Луцька дякує лучанам за довіру

ЦНАП міста Луцька дякує лучанам за довіру

29.01.16 12:26 0 639
У листопаді 2015 року фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» на замовлення Центру політико-правових реформ був проведений моніторинг діяльності центрів надання адміністративних послуг у містах обласного значення 40-ка регіонів України. Аби з'ясувати ефективність та якість надання адміністративних послуг у відповідних ЦНАПах відбулося опитування громадян.

Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку щиро дякує лучанам за участь в опитуванні, адже саме ваша об'єктивна оцінка допомагає нам стати кращими. Завдяки вашим відгукам та злагодженій роботі адміністраторів, департаменту вдалося увійти до четвірки лідерів поряд з ЦНАПами у Вінниці, Івано-Франківську та Харкові.

Запевняємо, що озвучені вами пропозиції, зауваження та побажання будуть враховані в подальшій діяльності Центру.

Кожного дня ми працюємо над покращенням якості обслуговування відвідувачів та ефективністю надання адміністративних послуг. Ми відкриті до діалогу, саме тому при виникненні будь-яких додаткових пропозицій або побажань, залишайте їх у скринці на рецепції, або відправляйте електронною поштою: cnap@lutskrada.gov.ua.

Шановні відвідувачі, ваші відгуки — це наше заохочення до руху вперед, бажання вдосконалюватися та набувати новий досвід. У Центрі надання адміністративних послуг міста Луцька розробили спеціальну анкету, в якій кожен лучанин може оцінити не лише якість надання адміністративних послуг, але й зовнішній вигляд та манеру спілкування адміністратора. Зробити це легко, достатньо перейти за посиланням та розставити відповідні бали: https://docs.google.com/forms/d/1Yw0zCQJhGzkskuf9e6Z0WoIU_dtE9NYVKjlO2Nsp_WE/viewform.

Дякуємо, що користуєтеся нашими послугами.

Департамент “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ