Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради видаватиме дозволи (ордери) на роботи з благоустрою/земляні роботи

Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради видаватиме дозволи (ордери) на роботи з благоустрою/земляні роботи

29.01.16 13:43 0 601
З 01 лютого 2016 року до повноважень департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради буде передана видача дозволів (ордерів) на роботи з благоустрою/земляні роботи з департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, а саме на:

Земляні або монтажні роботи, не пов'язані з прокладанням, перекладанням, ремонтом інженерних мереж і споруд.

Земляні або монтажні роботи, пов'язані з розриттям дорожнього покриття вулиць, доріг, майданчиків, площ.

Роботи, пов'язані з порушенням благоустрою об'єктів зеленого господарства.

Роботи, пов'язані з інженерними вишукуваннями.

Роботи, пов'язані з археологічними дослідженнями.

Улаштування нових та/або заміна існуючих посадкових майданчиків для пасажирів міського громадського транспорту з встановленням навісу або павільйону.

Ремонт та/або улаштування майданчиків для паркування транспортних засобів, спортивних, дитячих та інших майданчиків.

Заміна пошкоджених та застарілих конструкцій опор, ліхтарів, освітлювальної арматури, тросів, розтяжок, кабелів, дротів, комунікаційної апаратури.

Прокладення, перекладення або заміна водостічних, водопровідних труб та водоприймальних колодязів.

Установлення нових, відновлення, ремонт та заміна існуючих малих архітектурних форм.

Відбудова, відновлення зруйнованих частин фундаментів пам'ятників, декоративних скульптур та композицій, елементів обладнання фонтанів та декоративних басейнів із заміною зношених труб та водопровідної арматури фонтанів тощо.

Установлення нових та/або ремонт і відбудова пошкоджених споруд і обладнання пляжів (гардеробів, камера схову, пунктів прокату пляжного інвентарю, туалетів, лав, грибків, навісів, альтанок тощо), спортивного та дитячого устаткування.

Дані зміни забезпечать чітке дотримання Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та рішення Луцької міської ради від 29.07.2009 №44/2 «Про Правила благоустрою міста Луцька» щодо контролю за проведенням земляних робіт та робіт з благоустрою (дотримання термінів, відновлення благоустрою), видачею ордерів та притягненням, разі виявлення порушення, суб'єктів господарювання та балансоутримувачів мереж до адміністративної відповідальності згідно ст.152 КУпАП.

Для отримання вищезазначених ордерів, в тому числі і аварійних, слід звертатись в департамент муніципальної поліції Луцької міської ради за адресою: м.Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 17, каб.4.

Департамент муніципальної поліції

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: История надгробных плит

КОМЕНТАРІ