У Тернопільській міській комунальній дитячій лікарні новий керівник

У Тернопільській міській комунальній дитячій лікарні новий керівник

29.01.16 14:46 0 559
27 січня трудовому колективу Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні представили нового керівника. Головним лікарем медичного закладу став Андрій Артимович – депутат Тернопільської міської ради VII скликання, завідуючий відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Тернопільського обласного клінічного перинатального центру «Мати і дитина».

Заступник міського голови Леонід Бицюра, зачитавши працівникам лікарні розпорядження міського голови про призначення головного лікаря, побажав Андрію Івановичу плідної праці, взаєморозуміння з колективом, наголосив на важливості функціонування закладу на оптимальному рівні, - відповідно до Програми «Здоров’я тернополян на 2016-2018 рр.»

Начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради Ростислав Левчук подякував колективу лікарні та колишньому керівнику Роману Книшу за багаторічну плідну співпрацю, високий професіоналізм у роботі.

Нагадаємо, що свій висновок щодо призначення головного лікаря міському голові також надала експертна рада з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства та дитинства, яка складається з фахівців у медичній сфері та діє при Тернопільській міській раді.

Довідка.

Артимович Андрій Іванович народився 10.11.1968 року на Тернопільщині. Після закінчення Тернопільської державної медичної академії ім. І.Я.Горбачевського за спеціальністю «лікувальна справа» з 1997 по 2008 рр. працював лікарем-анестезіологом Тернопільського міського пологового будинку, де розробив та запатентував нову методику знеболювання пологів.

З 2005 року – лікар вищої категорії. 2005-2007 рр. – голова профкому Тернопільської профспілки трудівників. У 2007 році – голова профкому Тернопільської конфедерації профспілок конфедерації вільних профспілок України. Неодноразовий учасник Всеукраїнських та міжнародних медичних конференцій, у 2008 році в складі офіційної делегації від України в Італії представляв медичну галузь на рівні незалежних профспілок.

2006-2010 рр. - депутат Тернопільської міської ради, секретар постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства та сім’ї, координатор на рівні області міжнародного проекту по організації офіційної трудової міграції.

На даний час - головний позаштатний спеціаліст анестезіолог з акушерства та гінекології департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації; депутат Тернопільської міської ради, голова постійної депутатської комісії з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі. До призначення на посаду головного лікаря Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні - завідуючий відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині проходить ...
Наступна новина: Протиепідемічні заходи у ...

КОМЕНТАРІ