Волинська область: рятувальники навчали працівників психіатричної лікарні основам цивільного захисту

Волинська область: рятувальники навчали працівників психіатричної лікарні основам цивільного захисту

29.01.16 16:43 0 603
28 січня співробітники Луцького міськвідділу Управління ДСНС України у Волинській області провели профілактично-роз’яснювальні заходи з основ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності для медичного персоналу Волинської обласної психіатричної лікарні.

Зважаючи на те, що не усі пацієнти цього лікувального закладу здатні адекватно оцінити ризик тієї чи іншої надзвичайної події, саме на плечі медиків лягає відповідальність щодо повного та своєчасного вжиття заходів з реагування під час пожеж чи інших кризових ситуацій. Відтак, рятувальники провели лекцію з правил пожежної безпеки в цьому закладі, роз’яснили правила використання електричних приладів, надали чіткі рекомендації з порядку використання первинних засобів пожежогасіння та щодо дій при отриманні сигналу «Увага всім!». Фахівці цивільного захисту підкреслили, що усі етапи проведення евакуації із будівлі лікарні працівники медичного закладу зобов’язані провести максимально злагоджено, оперативно та запобігти виникненню паніки серед пацієнтів, оскільки безпека та збереження життя пацієнтів в надзвичайних умовах – їх безпосередній обов’язок.

Під час інструктажу рятувальники нагадали також правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, роз’яснили порядок дій та перелік служб екстреного реагування, яких слід викликати у цих випадках.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині в ГУ ДСНС ...

КОМЕНТАРІ