На Хмельниччині рятувальники нагадують рибалкам про правила безпеки на кризі

На Хмельниччині рятувальники нагадують рибалкам про правила безпеки на кризі

29.01.16 09:45 0 560
З метою запобігання виникненню нещасних випадків на льоду, співробітники Білогірського районного сектору Головного управління ДСНС продовжують проводити попереджувальні заходи - відвідують місця масового перебування людей на кризі, проводять із рибалками роз’яснювальні бесіди, вручають пам’ятки та листівки із застережувальним змістом.

Так, в період з 25 по 28 січня проведені профілактичні рейди на водоймах Воробіївської та Миклашівської сільських рад, під час яких рятувальники провели бесіди з населенням, а також розповсюдили листівки з інформацією про дотримання правил поведінки під час перебування на замерзлих водоймах у зимовий період. У ході рейду всім громадянам, які перебували на кризі, наголосили на тому, що різка зміна температури повітря, яка спостерігається останнім часом, може призвести до зменшення товщини льоду, а це, у свою чергу, підвищує небезпеку перебування на льоду.

Враховуючи високу ймовірність нещасних випадків на льоду, рятувальники Білогірщини закликають громадян у такі дні утримуватись від виходу на тонкий лід водойм та застерегти від цього своїх дітей. Завзятим рибалкам також слід пам’ятати, що зимова ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки під час знаходження на кризі.

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Житомирщина: стан ...

КОМЕНТАРІ