На Хмельниччині рятувальники поспілкувалися про пожежну безпеку із персоналом медичного закладу

На Хмельниччині рятувальники поспілкувалися про пожежну безпеку із персоналом медичного закладу

29.01.16 15:20 0 532
27 січня фахівці Хмельницького міського управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області провели бесіду з питань пожежної та техногенної безпеки із персоналом Хмельницького обласного кардіологічного диспансеру.

Рятувальники у доступній формі розповіли медикам про основні правила пожежної безпеки, а також яких важливих профілактичних заходів необхідно дотримуватись, аби запобігти біді. Враховуючи спеціалізацію закладу, питання гарантії безпеки мають бути першочерговими та виконуватися у повному обсязі. Це стосується як запровадження протипожежних заходів, так і евакуації персоналу й пацієнтів із небезпечного середовища.

Окремо рятувальники розповіли, як користуватися первинними засобами пожежогасіння. Ці засоби стають «першими помічниками» у разі виникнення пожежі. Вміння правильно ними користуватися є важливим елементом самопорятунку та надання допомоги оточуючим.

Після закінчення бесіди слухачі звернулись до рятувальників з цікавими та важливими запитаннями, на які отримали кваліфіковані відповіді.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ