На Хмельниччині рятувальники нагадали населенню правила пожежної безпеки у побуті

На Хмельниччині рятувальники нагадали населенню правила пожежної безпеки у побуті

29.01.16 14:29 0 582
Запобігаючи виникненню пожеж та загибелі людей у зимовий період, співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводять з населенням профілактично-роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки у побуті.

Так, 27 січня працівники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області спільно з представниками соціального захисту провели профілактичний рейд на території Коськівської та Великошкарівської сільських рад.

Людей навчали основним вимогам правил пожежної безпеки у побуті та діям у разі виникнення пожежі. Особливу увагу рятувальники приділили роботі з багатодітними та неблагонадійними сім'ями, самотніми громадянами похилого віку та особами, які опинилися у складних життєвих умовах.

Також цього дня працівники Служби порятунку «101» завітали в гості до Коськівського ДНЗ «Сонечко», де провели тематичний урок дошкільнятам.

Дітям розповідали, в чому полягає небезпека перебування на льоду, до чого можуть призвести пустощі з вогнем та нагадали, за яким номером телефонувати до Служби порятунку.

Головна мета таких рейдів – донести до кожного громадянина усвідомлення необхідності відповідально ставитися до особистої безпеки та безпеки оточуючих.

Шепетівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінниччині проходить ...

КОМЕНТАРІ