Як вибрати якісну ювелірну прикрасу?

Як вибрати якісну ювелірну прикрасу?

29.01.16 13:13 0 640

Ювелірні прикраси - це не тільки дороге доповнення вашого іміджу, але і внесок на майбутнє для вас і ваших дітей. Дійсно, як і нерухомість «золото» завжди було в ціні. При правильному догляді такі прикраси можуть «жити» століттями, адже вони не втрачають свій колір, не тьмяніють. Звичайно, за умови, що ви вибрали якісний ювелірний виріб. Тому покупка коштовностей вимагає певного запасу знань і дотримання деяких правил обережності. Сподіваємося, поради допоможуть вам зробити правильний вибір. До речі, ви можете придбати якісні прикраси і в інтернет-магазині на сайті: https://umgold.ua/.

Де варто купувати ювелірні прикраси?

Купувати ювелірні прикраси краще в ювелірних магазинах, які є офіційними партнерами торгових марок, представлених в асортименті. Всі ювелірні прикраси в магазинах, перед тим як будуть виставлені на продаж, проходять додатковий передпродажний контроль. Перевіряється цілісність бірок та пломб на виробі, якість і пропорції виробів, надійність кріплення каменів-вставок і справність замків.
Якщо у виробі використовуються вставки з дорогоцінних каменів, то повинна вказуватися характеристика каменю, яка виражена дробом. Дріб розшифровується таким чином: чисельник вказує на чистоту каменю, знаменник - на дефектність. Чим менші цифри дробу, тим краще.

Проба золота

Одним з найважливіших показників якості золота є проба. У Росії використовують метричну пробу. Вона показує, скільки благородного металу міститься на 1000 часткою ювелірного сплаву.  Проба підтверджується клеймом Російської державної пробірної інспекції на внутрішній стороні кільця, на дужці сережки, на замку ланцюжка. Клеймо - це гарантія здійсненого на користь покупця державного контролю.
Імпортні вироби
Імпортні вироби також повинні мати клеймо. Це означає, що ввезене золото перевірено і відповідає стандартам якості. До речі, в імпортному ювелірному широкому вжитку часто використовуються камені дуже низької якості, що пояснює їх низьку вартість щодо вартості російських ювелірних прикрас. Але золото, якщо його проба нижче 333, вже вважається біжутерією.

Клеймо виробника

Вироби крім клейма проби мають іменники - клеймо заводу виробника. Іменники зобов'язані ставити на свої вироби всі організації та приватні ювеліри. Клеймо означає, що за якість даної прикраси несе відповідальність не тільки продавець, але і завод-виробник.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: На Тернопіллі внаслідок ...

КОМЕНТАРІ