Вінничина: в’ячеслав Соколовий провів спільну координаційну нараду керівників правоохоронних органів області з питань протидії злочинності та корупції

Вінничина: в’ячеслав Соколовий провів спільну координаційну нараду керівників правоохоронних органів області з питань протидії злочинності та корупції

30.01.16 13:26 0 560
Під головуванням прокурора Вінницької області В’ячеслава Соколового, за участі голови облдержадміністрації Валеря Коровія, правоохоронних органів, заступників прокурора області, керівників структурних підрозділів прокуратури області, місцевих прокуратур та територіальних відділів Національної поліції відбулась координаційна нарада на якій обговорювався стан протидії злочинності та корупції за 2015 рік, у тому числі її організованим формам, а також заходи, спрямовані на виявлення та запобігання злочинним та корупційним проявам.

Розпочинаючи свій виступ прокурор області зазначив, що правоохоронні органи регіону здійснюють свою діяльність в умовах реформування всієї правоохоронної системи України. А відтак, її успіх, результати нашої роботи залежать від фаховості, відповідальності кожного працівника. “Завдяки роботі правоохоронних органів в регіоні нижчий є рівень злочинності на 10 тисяч населення, зменшилась кількість скоєння умисних вбивств, особливо тяжких та тяжких злочинів, посилено активність у протидії корупційним правопорушенням кримінально-правовим засобам. Високим є рівень розкриття кримінальних правопорушень”,- зауважив В’ячеслав Соколовий. “Але це нас не заспокоює. Ми не маємо права закривати очі на проблемні питання в діяльності правоохоронних органів. Саме від нас суспільство очікує ефективну, злагоджену роботу по боротьбі з такими негативними явищами. Тому потрібно змінити форми та методи боротьби зі злочинністю, змінити підходи до здійснення функцій правоохоронними органами, аби привести результати нашої роботи у відповідність до нових критеріїв оцінки”,- наголосив очільник відомства.

Перший заступник прокурора області Анатолій Максимюк та всі виступаючі не зупинялись на напрацюваннях, а звертали увагу на прорахунках, упущеннях у питанні боротьби зі злочинністю та корупційними проявами. Акцентували на тому, що налаштовані на кардинальні зміни у роботі аби на Вінниччині панував спокій, правопорядок, діяв Закон.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільській ОДА ...
Наступна новина: Оголошено конкурс проектів ...

КОМЕНТАРІ