На Вінничині громадська рада при облдержадміністрації озвучила план роботи на І півріччя 2016 року (+фото)

На Вінничині громадська рада при облдержадміністрації озвучила план роботи на І півріччя 2016 року (+фото)

30.01.16 09:14 0 586
Вчора, 28 січня в приміщенні обласної державної адміністрації відбулося чергове засідання Громадської ради, на якому розглядалися організаційні питання діяльності Ради, а також було затверджено план роботи на І півріччя 2016 року.

Учасники засідання розглянули організаційні питання діяльності комітетів Громадської ради, а також прийняли план роботи на І півріччя 2016 року. Було ухвалено рішення про виключення зі складу 8 членів Громадської ради, які протягом 2015 року ні одного разу не брали участь в її роботі. Таким чином, у 2016 році Рада складатиметься з 59 осіб – представників найвпливовіших громадських організацій нашої області.

Заплановано впровадження та реалізація низки регіональних програм, серед яких обласна цільова програма роботи з обдарованою молоддю, програма розвитку міжнародного та міжнаціонального співробітництва, єдина комплексна правоохоронна програма, регіональна програма будівництва (придбання) доступного житла у Вінницькій області та багато інших не менш актуальних проектів.

Також, Громадська рада запланувала здійснити громадський контроль за станом дотримання та виконання своїх повноважень Вінницькою обласною державною адміністрацією щодо здійснення матеріально-фінансового забезпечення закладів охорони здоров'я, що належать до сфери її управління.

Громадська рада при обласній державній адміністрації виявилась налагодженим механізмом щодо врахування суспільної думки під час формування і реалізації регіональної та державної політики в цілому, а також поряд з органами виконавчої влади, спільного вирішення актуальних завдань суспільного розвитку області.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Делегація Хмельницької ...

КОМЕНТАРІ