На Житомирщині видано 4095

На Житомирщині видано 4095 "теплих кредитів"

30.01.16 08:06 0 614
28 січня, у рамках семінару «Практичні антикризові заходи у галузі ЖКГ» про реалізацію державної програми енергоефективності в Житомирській області розповів заступник начальника управління філії ПАТ «Державний ощадний банк України» Микола Шульга.

— — «До «Ощадбанку» звернулося 3279 позичальників, які взяли кредити на утеплюючі матеріали, теплозберігаючі вікна, твердопаливні котли та інші енергозберігаючі матеріали і отримали відшкодування за державною програмою енергоефективності. На твердопаливні котли «Ощадбанк» видав 456 кредитів на суму 6,9 млн та 2823 кредити на утеплюючі матеріали та вікна на суму 43,2 млн, на які надійшла компенсація з державного бюджету – 11,9 млн», – розповів Микола Шульга.

У 2015 році на Житомирщині видавали кредити 28 установ. Наразі банк розширює функціонал і планує до кінця 2016 року відкрити ще 15 відділень.

Партнерами програми є 682 компаній, які продають утеплюючі матеріали, енергозберігаючі вікна та твердопаливні котли.

— «Житомирська область знаходиться у рейтингу на 2-му місці за кількістю оформлених «теплих кредитів» серед усіх областей України. Ми повинні удосконалювати цю програму. На останній сесії ми зняли обмеження і кожна фізична особа може скористатися цією програмою так само як ОСББ та ЖБК», – зазначив голова Житомирської ОДА Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ