В Житомирській області бердичівські поліцейські розшукали водія,який травмував підлітка та зник з місця ДТП

В Житомирській області бердичівські поліцейські розшукали водія,який травмував підлітка та зник з місця ДТП

30.01.16 14:24 0 573


Упродовж кількох годин після події правоохоронці знайшли ВАЗ з характерними ушкодженнями та його 39-річного керманича. За попередніми даними, чоловік керував автомобілем у нетверезому стані. Нині 15-річний потерпілий знаходиться у лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 січня близько 22.00 у мікрорайоні «М'ясокомбінат» м. Бердичева. 15-річний хлопець повертався додому, коли його на вулиці збив автомобіль. Водій одразу поїхав геть, юнак тільки встиг запам'ятати колір авто. З черепно-мозковою травмою та забоями хлопця було госпіталізовано до місцевої лікарні.

Поліцейські розпочали заходи по встановлення автомобіля та водія, причетного до вчинення ДТП. У першу чергу, вони перевірили власників транспортних засобів, які проживають неподалік від місця події. Під ранок в одному із дворів було виявлено автівку «Lada Kalina» з характерними для ДТП ушкодженнями та такого ж кольору, на який вказав хлопець.

Власником та водієм автівки виявився 39-річний житель райцентру, який працює у службі радіотаксі. Чоловік був явно напідпитку, а під час проходження експрес-тесту прилад показав 1,42 проміле алкоголю. У нього було відібрано кров для проведення відповідного аналізу.

Нині у рамках розслідування кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України триває з'ясування всіх обставин події, у тому числі щодо причин залишення чоловіком місця ДТП. Зокрема, статтею 135 (Залишення в небезпеці) ККУ передбачено відповідальність за завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані.

Чоловікові загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

За інформацією відділу комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ