В Закарпатській області на пожежі в с. Сімер травмувалася жінка

В Закарпатській області на пожежі в с. Сімер травмувалася жінка

30.01.16 16:42 0 684
28 січня в с. Сімер Перечинського району трапилася пожежа на території приватного обійстя. На подвір’ї загорілася коптильня. Оскільки споруда стояла за 30 см від дерев’яного сараю із дровами, вогонь швидко перекинувся на нього. О 13:52 про подію до оперативно-рятувальної служби повідомила мешканка сусіднього будинку.

Власниця господарства, побачивши пожежу, разом із сусідами кинулася гасити вогонь. Спільними зусиллями вони розламали коптильню й закидали полум’я снігом і залили водою. У цей час 55-річна господарка отримала термічні опіки обличчя та правої руки І ступеня важкості. Медики бригади «швидкої» надали жінці невідкладну допомогу. До лікувального закладу її не госпіталізували.

Тим часом бійці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, за лічені хвилини ліквідували загорання у сараї з дровами. Вже о 14:10 пожежу локалізували й о 14:19 – ліквідували повністю. Житловий будинок, розташований впритул до осередку пожежі, вдалося врятувати від знищення.

Остаточну причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – необережне поводження з вогнем. Завдані збитки оцінюють у 2 тисячі гривень, оскільки полум’я знищило покрівлю, перекриття на площі 2 кв. м. та пошкодило 0,2 кубометри дров.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Отдых в Карпатах,мои ...
Наступна новина: Перший літак приземлився в ...

КОМЕНТАРІ