В Луцьку відбувся “круглий стіл” з обговорення змін при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів

В Луцьку відбувся “круглий стіл” з обговорення змін при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів

30.01.16 08:55 0 529
У залі засідань міської ради відбувся “круглий стіл” з обговорення проекту рішення “Про внесення змін в додаток 3 до рішення виконавчого комітету міської ради від 14. 10. 2010 № 659-1 “Про конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Луцьку” за участі заступника міського голови Сергія Григоренка, начальника управляння транспорту та зв'язку Анатолія Миронюка, його заступника Олександра Середи, перевізників та представників ЗМІ.

Учасники зустрічі обговорили пропоновані у новій редакції пункти типового договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, які регламентують проведення щорічного огляду автобусів, забезпечення якісного виконання перевезень та наявності працездатного обладнання, сумісного з протоколом роботи системи тощо.

Окремі пункти залишаються без змін, в окремі було внесено поправки. Наприклад, у пункті де сказано, що окрім держзамовлення на соціально значущі послуги, безкоштовно та бездотаційно пропонується не більше семи пасажирів одночасно. Проте, перевізники просили зменшити цю кількість до чотирьох. Також до пункту, де йдеться про виділення на спонсорських умовах для обслуговування загальноміських заходів автобуси, які на цей час не задіяні до роботи на маршрутах, перевізники просили додати фразу “по-можливості”.

Сергій Григоренко запропонував перевізникам до понеділка подати у письмовій формі пропозиції і запевнив, що усі вони будуть розглянуті та враховані при прийнятті рішення.

Анатолій Миронюк принагідно закликав перевізників дотримуватися санітарних вимог під час підвищеної захворюваності на грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції. Систематично обробляти поручні транспортних засобів дезінфікуючими розчинами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ