На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну бесіду з директорами шкіл

На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну бесіду з директорами шкіл

30.01.16 16:22 0 573
29 січня склад інспекторів Красилівського районного сектору Головного управління ДСНС області провели інформаційно-профілактичну бесіду з директорами шкіл району.

Під час бесіди працівники ДСНС нагадали про обов’язки осіб, відповідальних за пожежну безпеку в навчальних закладах, розповіли про типи, призначення та правила утримання й експлуатації первинних засобів пожежогасіння, надали методичну допомогу стосовно дотримання правил пожежної безпеки в школах. Рятувальники роз’яснили присутнім, як правильно діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації, зокрема, як найшвидше провести евакуацію дітей. Також директорам було наголошено на необхідності поновлення куточків з безпеки життєдіяльності шляхом розміщення на них листівок з інформацією про те, як потрібно діяти під час аварій, які супроводжуються вибухами і пожежами, а також у разі виявлення небезпечних підозрілих предметів.

Державна служба з надзвичайних ситуацій вкотре звертається: «Загорянню легше запобігти, аніж потім загасити пожежу, тому потрібно уважно слідкувати за станом електричної мережі, електроприладів, опалювальних печей та димарів. Не варто залишати без нагляду увімкнені електропобутові прилади. У разі виникнення надзвичайної події слід негайно повідомити Службу порятунку «101».

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ