На Хмельниччині рятувальники здійснили профілактичні відпрацювання населених пунктів

На Хмельниччині рятувальники здійснили профілактичні відпрацювання населених пунктів

30.01.16 14:11 0 577
29 січня у зв’язку з ростом пожеж на території району, а також з метою попередження виникнення пожеж та загибелі на них людей працівники районного сектору спільно з соціальними представниками провели відпрацювання житлового сектору району. Зокрема, було перевірено роботу виконкому Віньковецької селищної ради щодо попередження пожеж в житловому секторі та громадських місцях.

Водночас рятувальники здійснили агітаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців, надали інформаційну допомогу стосовно влаштування та експлуатації, прокладання та утримання електричної мережі будинків, а також правильної експлуатації і влаштування пічного опалення. Особливу увагу було приділено багатодітним сім’ям, де акцентували увагу на наслідках дитячих пустощів з вогнем, помешканням, де проживають одинокі люди похилого віку, та неблагополучним сім’ям.

З метою покращення організації пожежної безпеки в житловому секторі району на виконання Кодексу Цивільного захисту України, про всі виявлені недоліки та порушення рятувальники проінформували селищного голову та запропонували ряд заходів щодо покращення протипожежного стану будинків.

Віньковецький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: поліція ...

КОМЕНТАРІ