У Рівненській області рятувальники відпрацювали прийоми гасіння пожеж у лікувальному закладі

У Рівненській області рятувальники відпрацювали прийоми гасіння пожеж у лікувальному закладі

30.01.16 09:02 0 608
28 січня на території Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру співробітниками 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в м. Рівному було проведено тактико-спеціальні навчання.

Рятувальниками було перевірено готовність адміністрації та персоналу диспансеру до дій під час виникнення пожежі.

За легендою навчань в адміністративній будівлі сталася пожежа. Адміністрація об’єкту використовуючи внутрішню радіомережу оголосило сигнал «Тривога» та повідомила Службу порятунку «101» про надзвичайну подію. Одразу було організовано евакуації людей із небезпечної зони та гасіння пожежі власними силами.

За лічені хвилини до місця виклику прибув пожежно-рятувальний підрозділ 2-ї ДПРЧ. Рятувальники одягнувши апарати захисту органів дихання та зору провели розвідку пожежі та визначилися із найбільш небезпечними ділянками. На гасіння умовної пожежі було подано водяний ствол. Під час навчань учасники відпрацювали питання взаємодії пожежно-рятувального підрозділу з адміністрацією об’єкта та організацію на місці роботи газодимозахисної служби. Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустити поширення вогню за межі осередку його виникнення. Попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та професійно.

В ході даного тренування працівники Служби порятунку ретельно вивчили планування об’єкту, прилеглу територію місця розташування джерел зовнішнього протипожежного водопостачання та шляхи під’їзду.

Разом з тим, спільно з керівництвом та персоналом протитуберкульозного диспансеру, проведено заняття щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій та дій у разі виникнення пожежі.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ