Рівненська область: рятувальники проводять профілактично-роз’яснювальну роботу в житловому секторі

Рівненська область: рятувальники проводять профілактично-роз’яснювальну роботу в житловому секторі

30.01.16 13:11 0 555
Співробітники Рівненського міськрайонного управління та 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області продовжують здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Рівненського району.

Так, 29 січня працівники Служби порятунку провели чергове профілактичне відпрацювання населених пунктів Городоцької сільської ради, під час якого вогнеборці роз’яснювали громадянам правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в житловому секторі.

Людям розповідали про пожежі, які останнім часом виникали на території області та причини їх виникнення. Також під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники нагадали громадянам порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій та інших небезпек, застерегли селян від виходу на тонкий лід.

Для кращого сприйняття необхідної інформації працівники ДСНС роздали місцевим мешканцям відповідні листівки та експрес-інформації із правилами безпеки.

Громадяни дякували рятувальникам за турботу та увагу, яку вони приділяють людям, а також пообіцяли щоденно дотримуватися вимог безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині у ...

КОМЕНТАРІ