Встановлено 5 фактів одержання неправомірної вигоди заступником директора одного із Департаментів Рівненської ОДА

Встановлено 5 фактів одержання неправомірної вигоди заступником директора одного із Департаментів Рівненської ОДА

30.01.16 10:04 0 550
Прокуратурою Рівненської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступника директора одного із Департаментів Рівненської обласної державної адміністрації, який вимагав та одержав неправомірну вигоду на загальну суму 11300 грн.

Досудове розслідування за підозрою посадовця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаної із вимаганням), здійснювали слідчі ГУ Національної поліції в Рівненській області.

Нагадаємо, що чиновника Департаменту викрили працівники прокуратури та служби безпеки 30.07.2015 під час одержання 5600 грн від представника товариства за сприяння у видачі дозвільних документів на спецводокористування.

У ході досудового розслідування здобуто беззаперечні докази ще 4 фактів вимагання та одержання заступником директора Департаменту неправомірної вигоди на суму 5700 грн.

Тепер долю посадовця визначить Рівненський міський суд.

Санкція інкримінованої статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зусиллями Ужгородської ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ