У Рівному спостерігається тенденція до зменшення захворюваності на грип: 
 з понеділка школярі підуть до школи

У Рівному спостерігається тенденція до зменшення захворюваності на грип: з понеділка школярі підуть до школи

30.01.16 11:03 0 554
У Рівному відбулося оперативне засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Рівного.

Як повідомили в.о. начальника міського Управління ГУ ДСЕС у Рівненській області Ірина Бондарчук та начальник міського управління охорони здоров'я Вікторія Покоєвчук, епідемічна ситуація на захворюваність населення на грип та ГРВІ у Рівному досі залишається неблагополучною.

Однак, у зв'язку з введенням в місті Рівному протиепідемічних заходів з 15.01.2016, передбачених в епідемічний період, припинення навчання в загальноосвітніх навчальних закладах, спостерігається тенденція до зменшення захворюваності на грип та ГРВІ серед дітей та дорослих.

Відтак, за результатами наданої інформації комісія вирішила продовжити введені з 15.01.2016 року в місті Рівному протиепідемічні заходи, проте навчання в загальноосвітніх навчальних закладах відновити з 01 лютого 2016 року, тобто з наступного понеділка.

Крім того, у шкільних навчальних закладах буде й надалі проводитись щоденний моніторинг захворюваності на грип і ГРВІ серед дітей для своєчасного введення обмежувальних заходів.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ